Brazillian Butt Lift

De zomer komt er weer aan dus lekker naar het strand of die leuke korte broek of jurk aan om te genieten van het mooie weer. Maar helaas met het verstrijken van de tijd worden de spieren zacht en de huid is niet meer optimaal, deze veroudert, vet plooien, cellulitis, en loshangend vel ontstaan. Hierdoor voelen veel vrouwen zicht onzeker. Gelukkig is er nu een oplossing om mooie volle ronde billen te krijgen zonder cellulitis, en zonder dat je een dure risicovolle operatie nodig hebt!

De behandeling

Zonder chirurgische ingreep!

De vacuüm therapie
Bij de Brazilian Butt Lift behandeling maken wij gebruik van vacuüm therapie hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd.

Met de vacuüm therapie, kunnen de billen gevormd en vergroot worden zonder operatie. De shaping cup mobiliseert de vetcellen naar de gewenste plek. Nadat het vet naar de gewenste plek is gemobiliseerd worden de grote koepels geplaatst om de billen hun ronde vorm te geven en te liften. Eventuele cellulite wordt ook aangepakt.

 

De behandeling
Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt er een intake gehouden. Er wordt 10 min op de beide benen tot de billen gemasseerd om de bloedsomlopen te activeren. Op beide billen wordt een opzetstuk van het vacuüm geplaatst. Vervolgens gaat de machine deze met pulsen vacuüm trekken. De behandeling doet geen pijn is geheel pijnloos en u kunt direct na de behandeling uw normale activiteiten hervatten

De voordelen

  • Lift je billen met maximaal 70%
  • Direct resultaat bij een kuur
  • Geen operatie, pijnloos, geen bijwerkingen
  • Bloedcirculatie verbetert

Veelgestelde vragen

Zijn er risico’s?
De behandeling is zonder risico’s, en goed voor je lichaam. De behandeling bevordert de bloedcirculatie, verwijdert klonterige vetafzettingen en gifstoffen uit het lichaam. Daarnaast geeft het een mooie lichaamsvorm en vormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Voor het beste resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 12 behandelingen nodig. De behandelingen worden om de week uitgevoerd en duurt 50 min.

Zodra u het gewenste resultaat heeft bereikt adviseren wij u eens per 1 tot 2 maanden terug te komen, om het gewenste resultaat te behouden.

Prijslijst Brazillian Butt Lift

  • Brazilian butt lift € 59
  • Brazilian butt lift 4 kuurbehandelingen € 220
  • Brazilian butt lift 6 kuurbehandelingen € 330
  • Brazilian butt lift 9 kuurbehandelingen € 500
  • Brazilian butt lift 12 kuurbehandelingen € 650

*Gemiddeld zijn er 6 tot 12 behandeling nodig

*Behandelingen die uitgevoerd dienen te worden in kuurverband voor het behalen van het beste behandelresultaat worden altijd aangeboden.

× Chat