Adres:

Vierambachtsstraat 60-D
3023 AP Rotterdam

Onze openingstijden:

Maandag tot en met Zaterdag: 10:00-20:00
Zondag: Gesloten

E-mail:

[email protected]

Telefoon:

Dames: 06-16486207
Heren: 06-23990408

Afspraak maken

Let op: lees de algemene voorwaarden van online afspraken

Afspraken & aanbetalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE BOOKING
Bij het maken van online afspraken wordt er een aanbetaling gedaan. De aanbetalingen kunnen variëren van bedrag. Dit kan €30,- of €50,- zijn. Bij het boeken van een afspraak komt er 36 cent transactie kosten bij. De aanbetaling wordt verrekend met jouw behandeling die je op de desbetreffende dag hebt staan. Mocht je een afspraak in de salon door plannen, dan gaat de aanbetaling mee naar je daarop volgende afspraak.

Verhindering
Wij zijn niet verantwoordelijk voor verhindering. De aanbetaling die is gedaan kan niet teruggevorderd worden bij verhindering. Afspraken dienen voor 48 uur te worden geannuleerd/gewijzigd. Bij het niet tijdig doorgeven van verhindering, kan de aanbetaling eveneens niet worden teruggevorderd. Mocht je verhinderd zijn om tijdig aanwezig te zijn voor jouw behandeling, dan zijn wij genoodzaakt de behandeling in te korten. Bij binnenkomst van 15 minuten of later, brengen wij de gehele behandeling in rekening.

Aanbetalingen kunnen niet teruggevorderd worden.

Geen voorkeur
Wanneer u geen idee heeft welke behandeling het beste voor u is, kunt u ook ”geen voorkeur” selecteren. In dat geval kan de specialist samen met u een behandeling uitkiezen op basis van uw persoonlijke voorkeur.

Wil je een afspraak verzetten of annuleren? Dit is niet mogelijk via onze online agenda. Wij verzoeken je vriendelijk dit telefonisch te doen.

Heb je vragen en/of opmerkingen over onze producten of diensten?
Neem gerust contact met ons op. 

× Chat