HIFU Ultracel Q+ Lineair

HIFU Ultracel Q+ Linear Firm is een niet-chirurgische behandeling voor het liften van het gezicht. Deze behandeling maakt gebruik van High-Intensity Focused Ultrasound (HIFU) technologie om probleemgebieden zoals fijne lijntjes en rimpels, de kaaklijn, kin, neus-lippenplooi, ooggebied en kaakgebied te verjongen.

De behandeling wordt uitgevoerd met professionele apparatuur en is vrijwel pijnloos en zonder littekens. De Ultracel Q+ Linear Firm-behandeling staat bekend om zijn snellere behandeltijd en minimale ongemak in vergelijking met andere HIFU-behandelingen. De behandeling werkt door het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van de huid en de productie van collageen en elastine, wat resulteert in een veel jongere uitstraling.

Deze behandeling is ideaal voor mensen die de voordelen van verjonging willen ervaren zonder een operatie te ondergaan. De effecten van de behandeling kunnen tot 3 tot 6 maanden na de sessie aanhouden.

HIFU Ultracel Q+ Linear Firm

Wat is Ultracel Q+ Lineair?
Ultracel Q+ Niet-chirurgische Face Lift applicatie. ‘s-Werelds snelste en meest pijnloze niet-chirurgische facelift systeem Ultracel Q+ Linear Firm is nu in Nederland.

Ultracel Q+ Linear Firm maakt gebruik van High Intensity Focused Ultrasound (HIFU), kortweg Focused Ultrasound techniek, om probleemgebieden zoals fijne lijntjes en rimpels, kaaklijn, kin, neuslippenplooien, ooggebied, kaakgebied te verjongen, dankzij zijn
mondstukken met verschillende dieptefocussen. Het is onze nieuwste niet-chirurgische huidverstrakkingsbehandeling.

In tegenstelling tot andere vergelijkbare HIFU-behandelingen, is ULTRAcel Q+ bijna 3 keer sneller, wat minimale pijn en snellere behandeltijd betekent. Ultracel Q+ Linear Firm-behandeling, ook wel bekend als niet-chirurgische facelift-applicatie, wordt uitgevoerd door onze professionele deskundigen in ons kliniek, dat altijd werkt met de visie om het nieuwste en beste naar zijn klanten te brengen.

Laten we eens nader kijken naar de Ultracel Q+ Linear Firm-behandeling, die rimpels en slijtage kan behandelen die op het gezicht van mensen begint naarmate ze ouder worden, in slechts één sessie en die tot doel heeft een veel jongere uitstraling te geven.

Wat is Ultracel Q+-behandeling?
De Ultracel Q+-behandeling is in feite een eenvoudige, risicoloze en litteken loze verjongingsoperatie. Bij deze methoden wordt professionele apparatuur gebruikt, die kan worden toegepast door mensen die een gezondere en vitalere huid willen hebben door een facelift te ondergaan zonder operatie. De behandeling met Ultracel Q+, waaraan veel mensen de voorkeur geven, van filmsterren tot populaire artiesten, van beroemdheden op televisie tot politici, is een van de meest betrouwbare methoden onder niet-chirurgische facelifttoepassingen.

Direct na de sessie, die gemiddeld vanaf 15 minuten aanhoudt, kunt u het verschil in uw gezicht zichtbaar ervaren. Aangezien deze applicatie werkt op het zelf genezende mechanisme van de huid door de collageen- en elastineproductie van de huid te stimuleren, wordt onmiddellijk na de sessie een verbetering van 30% waargenomen en de verbetering houdt aan tot 3 tot 6 maanden na de behandeling.

In de professionele klinische omgeving van ons bedrijf worden in de Ultracel Q+ behandeling, die u als sessie krijgt, professionele toepassingen aangebracht om uw gezicht er jonger uit te laten zien dan het is. Niet-chirurgische faceliftapparatuur en apparaten met
speciaal ontwikkelde technologie worden gebruikt bij de behandeling met Ultracel Q+.

De behandelmethode Ultracel Q+, die ons bedrijf op volledig professionele wijze toepast, geeft veel effectievere en bevredigendere resultaten in vergelijking met de Hifu, Ultherapy en Doublo technieken, vooral bekend als face-lift toepassingen. Dankzij deze behandeling kunt u in slechts 15 minuten een aantal problemen in andere gezichtszones oplossen die optreden bij het ouder worden.

Waarom wordt Ultracel Q+ Treatment toegepast?

Een jonger uiterlijk hebben is vooral belangrijk voor mensen van middelbare en oudere leeftijd. Met het vorderen van de leeftijd slagen sommige mensen erin om er jong uit te zien met hun genetische kenmerken en genen, terwijl bij sommige mensen de sporen van de tijd veel duidelijker kunnen worden, en dit kan veel problemen veroorzaken, zowel in hun innerlijke wereld als in hun sociale leven. Ultracel Q+ faceliftbehandeling is ontwikkeld voor diegenen die willen profiteren van de mogelijkheid van verjonging zonder plastische chirurgie en zonder het gedoe van onder het mes gaan. Dankzij de Ultracel Q+-behandeling zijn de toepassingsgebieden die een onmiddellijk effect vertonen en een jeugdige uitstraling krijgen, onder meer:

 • Rimpels en littekens die op het voorhoofd verschijnen,
 • Hangende wenkbrauwen,
 • Fijne rimpels,
 • Kraaienpootjes rimpels rond de ogen,
 • Huidverslapping die zichtbaar wordt op de slapen en wangen, kaak verzakken,
 • Verzakking van de kaaklijn

Zoals te zien is, zijn dit de eerste tekenen van veroudering die tekenen van ouderdom geven wanneer naar iemands gezicht wordt gekeken. Deze situatie kan steeds vervelender worden naarmate mensen die dergelijke problemen in ernstige zin ervaren, onverwachte reacties in hun sociale leven tegenkomen. Hier kunt u Ultracel Q+-behandeling toepassen om een ​​8 keer jongere uitstraling te krijgen zonder enige chirurgische ingreep en zonder onder het mes te gaan bij dergelijke ouderdomsproblemen. Neocollageen behandeling met state-of-the-art apparaten heeft opmerkelijke kenmerken waardoor deze toepassing zich onderscheidt van andere behandeltechnieken.

Wat zijn de eigenschappen van Ultracel Q+ Total Skin Treatment?

Bij de Ultracel Q+ behandeling, die volledig wetenschappelijk en technisch wordt toegepast, kunt u vanaf de eerste sessie terugkeren naar het normale leven. Deze toepassingen voor het verstrakken van de huid, die worden aangebracht zonder snijwonden en wonden, verschillen sterk van de bekende esthetische operaties. Ultracel Q+ totale huidbehandeling, ook wel neocollagen-applicatie genoemd, zorgt voor zowel vernieuwing als bescherming van de huid.

De highlights van Ultracel Q+ totale huidbehandeling zijn:

 • Aanbrengen is in slechts 30 minuten gedaan.
 • Vereist geen chirurgische ingreep.
 • Er worden direct zichtbare resultaten bereikt.
 • Het leven kan worden voortgezet zonder de kwaliteit van het dagelijks leven te verminderen.
 • Er wordt geen pijn of pijn gevoeld met het onbeschadigde huidoppervlak.
 • Het bespaart u tijd.
 • Het veroorzaakt geen verstoring van uw kwaliteit van leven.
 • Het heeft geen bijwerkingen.
Ultracel Q+ niet-chirurgisch faceliftsysteem

Dankzij de technologische kenmerken van Ultracel Q+ facelifting-apparaten, is het mogelijk om te profiteren van de volgende voordelen:

 • Het te behandelen gebied wordt duidelijker gezien.
 • De meeste van de gevoelige, oppervlakkige en smalle gebieden kunnen worden ingegrepen.
 • Dankzij het technologische apparaat kunnen de diepten duidelijk worden bepaald. Zo kunnen de beste resultaten worden behaald.

Prijslijst HIFU Ultracel Q+ Lineair

 • HiFu geheel gelaat incl. hals € 500
 • HiFu hals € 200
 • HiFu wangen € 200
 • HiFu voorhoofd incl kraaipootjes € 200
 • HiFu hals & wangen € 350
 • HiFu wangen & voorhoofd € 350
× Chat