HydraFacial

De HydraFacial is een luxe gezichtsbehandeling die in meerdere stappen wordt uitgevoerd. Met behulp van een gepatenteerd apparaat dat Vortex-Fusion gebruikt, wordt de huid gereinigd, geëxfolieerd, worden verstopte poriën verholpen en op maat gemaakte serums in de huid gebracht. Het is een zachte behandeling die veilig is voor alle huidtypes.

Tijdens de behandeling wordt een zogeheten ‘Hydra-Peel’-opzetstuk gebruikt om dode huidcellen, vuil en verstoppingen van de poriën als het ware op te zuigen. Dit geeft een mild peeling-effect en zorgt ervoor dat verzorging, zoals antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden, goed kunnen doordringen tot de huid.

Zo help je de verzorgingsproducten een optimaal kalmerend, hydraterend en anti-verouderingseffect te bereiken. De apparatuur is niet alleen uniek, het is ook essentieel: de technologie die zo goed werkt voor de huid kan nooit met blote handen worden nagedaan.

Als je de behandeling herhaalt, kun je heel mooi een ongelijkmatige teint corrigeren, fijne lijntjes en rimpels zachter maken en de zichtbaarheid van grove poriën of acne verhelpen en voorkomen. 

Heeft uw huid een extra boost nodig?​

Hydra Facial heeft een aantal superserums, die uw huid een extra boost geven.  Dit is heel handig om specifieke problemen of zones aan te pakken. Wij zetten de verschillende boosters en hun voordelen graag voor u op een rijtje!

Glysal peel boost (7,5%, 15% en 30%)
Deze booster minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels om zo de gezondheid en vitaliteit van de huid te herstellen.  GlySal peel bestaat uit een combinatie van glycolzuur en salicylzuur. Hierdoor lossen ze talgophopingen in de poriën op.

Dermabuilder boost

Deze booster minimaliseert tekenen van veroudering en vult de huid met een gepatenteerde combinatie van peptiden. Hiermee pakken we op een doeltreffende manier fijne lijntjes en rimpels aan, met een egale teint en textuur als gevolg.

Britenol boost
De Britenol boost minimaliseert pigmentvlekken en zonneschade, met als gevolg een egale teint. De zichtbaarheid van donkere vlekken neemt aanzienlijk af.

ReGen GF boost ™
Deze boost vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels door de gezondheid van de huid te herstellen. Stimuleert een betere cel-tot-cel communicatie. Stimuleert nieuwe collageenproductie en minimaliseert afbraak. Geeft een doorlopende herstelling aan een beschadigde huid. Hersteld een jeugdige uitstaling van de huid.

Circadia proTec plus booster
Beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen. Biedt optimale hydratatie. Vermindert zichtbare tekenen van roodheid. Bevat essentiële antioxidanten, beschermt tegen ontstekingsreactieve zuurstofsoorten en vermindert pigmentatie. Verhoogt het vochtgehalte in de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Nassif ® Hydraglucan ™
Ontwikkeld door de wereldberoemde plastische en reconstructieve chirurg Dr. Paul Nassif.  Deze gepatenteerde cocktail bevat ingrediënten die de huid hydrateert, verjongt en beschermt. Herstelt de volheid en uitstraling van de huid en pakt tekenen van veroudering aan.

Wat doet HydraFacial voor u?

Een groot voordeel van HydraFacial is dat het niet voor een specifiek huidtype is. Het is daarom uitermate geschikt om verschillende huidproblemen aan te pakken. 

Hydrafacial Basis
Reinigen van de huid, Hydrafacial 3-stappenplan, dag verzorging en thuisadvies.

Hydrafacial Signature
Reinigen van de huid, verwijderen van onzuiverheden, Hydrafacial 3-stappenplan, Glysal peel skinbooster (7,5%, 15% of 30%) casmara masker, dag verzorging en thuisadvies.

Hydrafacial Deluxe
Reinigen van de huid, verwijderen van onzuiverheden, Hydrafacial 3-stappenplan, Glysal peel boost (7,5%, 15% of 30%), Britonal of Dermabuiler skinbooster, casmara masker, LED-therapy, dag verzorging en thuisadvies.

Hydrafacial Deluxe plus
Reinigen van de huid, verwijderen van onzuiverheden, Hydrafacial 3-stappenplan, Glysal peel boost (7,5%, 15% of 30%), ReGen GF, Circadia proTec plus booster of Nassif ® Hydraglucan ™ skinbooster, casmara masker, LED-therapy, dag verzorging en thuisadvies.

Hydrafacial Platinum
Reinigen van de huid, verwijderen van onzuiverheden, Hydrafacial 3-stappenplan, lymfedrainage, Glysal peel boost (7,5%, 15% of 30%), Britonal of Dermabuiler skinbooster Hydrafacial, casmara masker, LED-therapy, dag verzorging, thuisadvies.

Hydrafacial Platinum plus
Reinigen van de huid, verwijderen van onzuiverheden, Hydrafacial 3-stappenplan, lymfedrainage, Glysal peel boost (7,5%, 15% of 30%), ReGen GF, Circadia proTec plus booster of Nassif ® Hydraglucan ™ skinbooster, casmara masker, LED-therapy, dag verzorging en thuisadvies.

Hydrafacial + Freeze Infusion
Reinigen van de huid, verwijderen van onzuiverheden, Hydrafacial 2-stappenplan, Freeze Infusion, vliesmasker, LED-therapy, thuisadvies.

Hydrafacial + DermaPen / microneedling
Reinigen van de huid, verwijderen van onzuiverheden, Hydrafacial 3-stappenplan, DermaPen/microneedling, casmara masker, dag verzorging, thuisadvies.

Prijslijst HydraFacial

  • Hydrafacial Basis 50 min € 100
  • Hydrafacial Signature 60 min € 120
  • Hydrafacial Deluxe 75 min € 140
  • Hydrafacial Deluxe Plus 75 min € 150
  • Hydrafacial Platinum 75 min € 150
  • Hydrafacial Platinum Plus 75 min € 160
  • Freeze Infusion & Hydrafacial Basis 80 min € 150
  • Hydrafacial Basis & Dermapen 80 € 160
× Chat