Mesopeel Mesoestetic

Met een chemische peeling zorgen we voor het verwijderen van de dode huidcellen en stimuleren we intensief de celvernieuwing. Hierdoor wordt de opname van de actieve werkstoffen enorm verbeterd en krijgt de huid weer een frisse en gezonde uitstraling. Daarnaast kun je met de specifieke peelingen dieper werken op bepaalde huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels.

In de optimale situatie vernieuwt onze huid zich op natuurlijke wijze om de 28 dagen. Naarmate we ouder worden en door verschillende levensfasen gaan zoals bijvoorbeeld adolescentie, zwangerschap of de menopauze kan dit proces worden verstoord of vertraagd. Het effect op de huid hiervan kan bijvoorbeeld acné, een glimmende huid, grove poriën, rimpels, doffe teint of pigmentvlekken zijn. Met een chemische peeling kunnen we dit verbeteren.

De Mesopeel van Mesoestetic heeft een groot aantal medische peelingen die variëren van mild tot intensief. Op deze manier is er voor ieder huidtype en iedere huidindicatie een geschikte peeling.

Glycolic Peel (Intensieve anti-aging) Glycolzuurpeeling

Is aangewezen als intensieve behandeling van de fotoverouderde huid dankzij zijn regenererende en herstellende actie op de huid. Concentratie: 35% en 70% Geschikt voor de, pigmentatieproblemen, acne littekens en antiverouderingsbehandeling met de bedoeling de cel vernieuwing te stimuleren, de huid te hydrateren en rimpels te verminderen.
Geschikt voor ieder huidtype (behalve de donkere huidtypes).

Lactic Peel (Anti-aging)

Een melkzuurpeeling die zorgt voor de stimulatie van de collageen- en elastinevezels waardoor deze behandeling zeer geschikt is voor de behandeling van de eerste tekenen van huidveroudering. Geschikt voor ieder huidtype (speciaal voor gevoelige zones, droge, fijne en/of doffe huid), Couperose en rosacea. Concentraties: 30% en 40%. De verblekende eigenschappen van het melkzuur zorgen ervoor dat vlekjes vervagen en de huid egaal wordt. 

Salicylic Peel (Acne)

Geschikt voor de vette, acné-gevoelige huid. Salicylzuurpeeling is ideaal voor de behandeling van de vette huid. Deze peeling verzacht de huidoneffenheden van een acné (gevoelige) huid en bestrijdt grove poriën. Daarnaast werkt een salicylzuurpeeling op beginnende huidveroudering en rimpels. Hij veroorzaakt een gecontroleerde vernieuwing van de opperhuid en reinigt de poriën. Concentraties: 10% en 20%. Geschikt voor: Controleren van de talg afscheiding, grove poriën, egaliseren teint, oppervlakkige acné littekens en lichte acné

Mesopeel Mandelic (Acné, pigmentatie)

Geschikt voor een vette, seborroïsche huid. Amandelzuurpeeling is speciaal voor de verslapte, vette, acné en hypergepigmenteerde huid die tekenen van huidveroudering vertoont.
Concentraties: 30% en 40%. Geschikt voor: controleren talg afscheiding, verkleinen verwijde poriën en egaliseren teint

Mesopeel Melanostop (Hyperpigmentatie)

Indicatie: Melasma, hyperpigmentatie en huidveroudering
Omschrijving: De melanostop peeling is speciaal ontwikkeld voor de verslapte en hypergepigmenteerde huid. Geschikt voor: oppervlakkige en epidermale pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, sproetjes en doffe huid met een oneffen teint

Mesopeel Azelan (Acne)

Mesopeel azelan is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de vette huid. Deze peeling verzacht de huidoneffenheden van de acnéhuid, verminderd grove poriën en bestrijdt huidveroudering. Geschikt voor|: Alle vormen van acné, oppervlakkige acné-littekens, oppervlakkige pigmentvlekken door acné, littekens en rosacea

Mesopeel TCA 15% (Anti-aging en diepe vlekken) 

Trichloorazijnzuurpeeling. Aangewezen bij de intensieve behandeling van de fotoverouderde huid, dankzij zijn regenererende en herstellende actie. Verzacht de huidoneffenheden van de acné- en hypergepigmenteerde huid. Geschikt voor de antiverouderingsbehandeling met het doel de celvernieuwing, de collageen- en elastinevezels te bevorderen. Hydrateert de huid en vervaagt diepe en oppervlakkige rimpels. Aanbevolen voor fototypes I, II et III. Mesopeel_TCA Soft aan 15% laat de peeling toe te in de diepte te reageren en behandelt heel efficiënt diepe rimpels en huidvlekken.

Mesopeel phenTCA ®

Mesopeel phenTCA ® is een medium tot diepe zelfneutraliserende peeling die geïndiceerd is voor de behandeling van acnelittekens en ernstige veroudering. Mesopeel phenTCA bevat 20% trichloorazijnzuur en 10% fenol. 

TCA (trichloorazijnzuur) is een chemo-exfoliant die kerato-coagulatie veroorzaakt, wat leidt tot het verschijnen van witte “rijp”, en huidproteïnen simuleert. Deze peeling verbetert de kwaliteiten van de huid en stimuleert de activiteit van fibroblasten.

Fenol is carbolzuur, dat helpt de eiwitten te denatureren, de synthese van collageen stimuleert, de elasticiteit verhoogt en de regeneratie van de huid vernieuwt.

Duur van het effect van Mesopeel phenTCA
Een eenmalige sessie wordt aanbevolen met rustperiodes van 4 tot 6 maanden. De initiële behandelingsperiode en de duur van de resultaten verschillen per patiënt. Wil je een langdurig resultaat behalen, dan is een onderhoudssessie aan te raden. Niet meer dan 2 procedures per jaar.

Bijwerkingen van Mesopeel phenTCA
Mesopeel phenTCA heeft een gemiddeld niveau van bijwerkingen. Het veroorzaakt wat ongemak of jeuk. Maar ze zullen maar een paar dagen duren, niet veel meer. In geval van intense bijwerkingen de procedure onmiddellijk beëindigen.

Inhoud Mesopeel peeling behandeling:

 • Reiniging van de huid
 • Voorbereiding op de peeling
 • Aanbrengen peeling vloeistof
 • Neutraliseren van de peeling
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Crystal Fiber vliesmasker, Anti stress masker of Retinol spray
 • Afsluitende verzorging
 • Thuisadvies

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt een behandeling?
Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Kan ik zelf kiezen tussen de Mesopeels tijdens het boeken?
Bij het boeken is het niet mogelijk om een bepaalde mesopeel aan te duiden. Voor de behandeling in het salon wordt de beste peel geadviseerd door de specialiste, naargelang de huid van de cliënte.

Om de hoeveel tijd kan deze behandeling worden toegepast?
Deze behandeling kan om de 2 à 4 weken worden toegepast.

Vergoedingen

In de meeste gevallen wordt acnetherapie of gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Prijslijst Mesopeeling

 • Mesopeeling gelaat per behandeling € 75
 • Mesopeeling halve rug per behandeling € 150
 • Mesopeeling hele rug per behandeling € 220
 • TCA soft 15% gelaat per behandeling € 85
 • TCA Pha gelaat per behandeling € 85
 • TCA soft 15% of Pha halve rug per behandeling € 170
 • TCA soft 15% of Pha hele rug per behandeling € 240
× Chat